PRAKTISKE OPLYSNINGERHer kan du orientere dig om praktisk information vedrørende konsultationer. Hvis du i øvrigt har spørgsmål, er du velkommen til at ringe, sende en sms eller sende en mail.

PRISER


Individuel konsultation (ca. 60 -70 min) 900 kr,


Parkonsultation (ca. 90 min) 1400 kr.


Hvis konsultationen indbefatter, at der medgives Bachs blomstermedicin betales herfor 100 kr ekstra - med mindre andet aftales.


Der gives undtagelsesvis konsultationer aften og weekend/helligdage. Ved disse konsultationer betales dog som halvanden gange takst med mindre andet aftales.


For mange er det muligt at få tilskud via privat forsikring eller en sundhedsforsikring gennem arbejdet. For nogle  er der mulighed for at søge hjælp gennem kommunen .Sygesikringen "danmark" giver tilskud til voksne  i forbindelse med depression og andet. Tal med mig om mulighederne.


Kontonr i Sparekassen Kronjylland: Regnr 6180, kontonr 008334382.

Der kan endvidere betales kontant eller over mobilepay.

Betalingsformen aftales i det enkelte tilfælde.

KONTAKT OG PRAKSISADRESSEArnakvej 8, 8270 Højbjerg


Bus nummer 18 mod Moesgaard Museum, stoppested Ildervej. Klinikken ligger fem minutters gang fra busstoppestedet.

Der er gode parkerings- og venteværelsesforhold på adressen. Bus nr 6 kører til Emiliedalen, hvorfra der er ca 10 minutters gang.


For henvendelse:

Tlf.:  23 34 37 17  - gerne pr. sms. Du vil derefter blive kontaktet. 
E-mail: psykolog@lilytrapfriis.dk

AFBUDAfbud kan uden for telefontiden lægges til mig som telefonsvarerbesked eller ved sms på 23 34 37 17 eller pr e-mail.


Ved afbud senere end kl. 16 dagen før betales halv pris, med mindre andet er aftalt.